Shaffy & Brass concert 11 juni 2022

Shaffy & Brass: de mooiste liedjes van Ramses Shaffy met blaasorkest! Op zaterdag 11 juni kunt u gaan genieten van de getalenteerde zangeres Micheline Van Hautem & special guest Jos Jansen, samen met de Concert Band van Rotterdam aan Zee!

Na het succes van Brel & Brass is Shaffy & Brass het nieuwe project van zangeres Micheline Van Hautem; de onvergetelijke chansons van Ramses Shaffy met elke avond een ander harmonie, fanfareorkest of brassband. Brel & Brass bleek een gouden formule en is inmiddels de grens van 80 (!) edities gepasseerd met even zoveel lokale of regionale orkesten.

Nu dus ruim baan voor de muziek van Ramses Shaffy in combinatie met het warme, maar vaak ook spetterende koper van het orkest. Alle arrangementen zijn nieuw en speciaal voor Shaffy & Brass geschreven door toparrangeurs Jan Nellestijn, Peter Habraken en Guus Janssen. Speciale gast tijdens Shaffy & Brass is wederom de fenomenale bastrombonist Jos Jansen. Hij is een veelgevraagd solist binnen de HaFaBra-wereld, in binnen- en buitenland.

De toegang voor deze avond is gratis, wel zal er na afloop een deurcollecte worden gehouden.

Het concert begint om 20.00 uur, de zaal is om 19.30 geopend voor publiek. Locatie: Huis van de Wijk ‘De Hoekstee’, Mercatorweg 50 te Hoek van Holland.

Het is niet meer mogelijk om online kaarten te bestellen. U kunt nog wel bij de ingang van de zaal, voor aanvang van het concert, een kaart krijgen.

Voor eventuele vragen over het concert en/of reserveren van kaarten kunt u een e-mail sturen naar concert@rotterdamaanzee.nl.