Dirigent Event Band

Sinds maart 2022 staat de Event Band onder leiding van Carlo van der Meijden. Wie is Carlo van der Meijden? We laten het hem zelf vertellen:

Mijn naam is Carlo van der Meijden, 25 lentes jong, geboren, getogen en woonachtig in het mooie maar kleine Brabantse Sleeuwijk en vanaf mijn zesde is muziek al mijn grootste passie.

Afkomstig uit een gezin waarin mijn vader als muzikant, tambour-maître en instructeur zeer actief betrokken was (en is) bij Showkorps Wilhelmina uit Sleeuwijk is de mars- en showsector mij met de paplepel ingegoten. Dit heeft uiteindelijk geresulteerd in vele muzikale hoogtepunten; dat ik in 2020 gestart ben aan de opleiding HaFaBra- directie onder leiding van docenten Jan Bosveld en Chris Derikx; en in 2021 mijn muzikale activiteiten, waaronder ook een eigen coverband, heb ondergebracht in mijn eigen bedrijfje C-Music Support (www.c-musicsupport.nl).

Momenteel ben ik dirigent van ViJoS Plus uit Bussum en ben ik veel aan het arrangeren voor diverse samenstellingen. Daarnaast werk ik 32 uur als facilitaire coördinator bij Flexim Netherlands, wat op dit moment goed te combineren valt met mijn muzikale carrière, en vind ik het leuk om op mijn muziekzolder allerhande instrumenten op te pakken en zelf een ‘one man band’ te maken. (https://www.youtube.com/watch?v=aMmWe-UnO-I).

Ik heb enorm veel zin om aan de slag te gaan bij jullie mooie vereniging en laten we er een geweldige muzikale tijd van maken!